Înscrieri la cursul „Lucrător în comerţ” în cadrul proiectului „Ocuparea tinerilor NEETs din judeţul Iaşi“

Dacă eşti tânăr NEETs, ai între 16 şi 24 de ani, ai domiciliul în judeţul Iaşi şi vrei să te califici ca „Lucrător comercial”, te poţi înscrie la curs până luni, 5 noiembrie.
Asociația „O Şansă pentru Fiecare”, în calitate de beneficiar, anunță organizarea cursului de „Lucrător în comerţ” pentru proiectul „Ocuparea tinerilor NEETs din judeţul Iaşi“ (POCU/285/2/4/120532). Cursul se va desfăşura în municipiul Iaşi.
Obiectivul general al proiectului este creșterea ocupării tinerilor NEETs şomeri înregistrați la SPO (identificați, înregistrați si profilați/consiliați) și facilitarea tranziției acestora către piața muncii. În cadrul proiectului se realizează, printr-o abordare multidimensională ce vizează oferirea unor oportunități de formare, evaluare și certificare pentru recunoaşterea competențelor dobândite în context informal și non-formal, ocupare pe piața muncii sau pe cont propriu (antreprenoriat), prin pachete de măsuri personalizate, adaptate nevoilor fiecărui tânăr NEETs.
Proiectul este implementat în Regiunea de Nord-Est, respectiv judeţul Iaşi şi se adresează tinerilor şomeri cu vârsta între 16 şi 24 ani, cu rezidenţa în regiunea mai sus menţionată, înregistraţi la Serviciul Public de Ocupare.
Detalii pentru înscrieri:
Asociaţia „O Şansă pentru Fiecare” (Bulevardul Nicolae Iorga, nr. 19, Iaşi)
E-mail: osansapentrufiecareiasi@gmail.com