Bursa locurilor de muncă, eveniment organizat în cadrul proiectului „Ocuparea tinerilor NEETs din judeţul Iaşi“

Asociația „O Şansă pentru Fiecare”, în calitate de beneficiar, şi Consulting&Protection S.R.L. anunță organizarea Bursei locurilor de muncă pentru proiectul „Ocuparea tinerilor NEETs din judeţul Iaşi“ (POCU/285/2/4/120532) la Iaşi, marţi, 23octombrie 2018, de la ora 09:00, în Sala Eminescu, Grand Hotel Traian (Piaţa Unirii 1).
Obiectivul evenimentului:
Partenerul Consulting&Protection S.R.L va organiza evenimentul – Bursa locurilor de muncă – în vederea punerii în contact a angajatorilor cu tinerii NEET’s.
Obiectivul general al proiectului este creșterea ocupării tinerilor NEET şomeri înregistrați la SPO (identificați, înregistrați si profilați/consiliați) și facilitarea tranziției acestora către piața muncii. Prin proiect se realizează, printr-o abordare multidimensională ce vizează oferirea unor oportunități de formare, evaluare și certificare pentru recunoaşterea competențelor dobândite în context informal și non-formal, sau ocupare pe piața muncii sau pe cont propriu (antreprenoriat), prin pachete de măsuri personalizate, adaptate nevoilor fiecărui tânăr NEET’s.
Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de 2.248.640,13 lei, din care valoarea cofinanțării Uniunii Europene este de 2.222.939,20 lei.
Proiectul este implementat în Regiunea de Nord-Est, respectiv judeţul Iaşi, şi se adresează tinerilor şomeri cu vârsta între 16 şi 24 ani, cu rezidenţa în regiunea mai sus menţionată, înregistraţi la Serviciul Public de Ocupare. Grupul-ţintă, constituit dintr-un număr de 255 de tineri, este pus la dispoziţie de AJOFM Iaşi, dar se vor lua în calcul şi acele persoane care doresc să se înscrie la activităţile proiectului ca urmare a organizării bursei locurilor de muncă.
Date de contact:
Narcis Iancu – reprezentant Consulting&Protection S.R.L.
Tel: 0743.513.168